Thursday, February 10, 2011

entahlah...nak gelak ke nak sedih....

kenapa ye saya tak boleh buat apa yang saya suka....saya dah lah jauh dari keluarga saya dan org2 yang dekat dengan hati saya...Saya nak berblog pon di kira menggangu org lain...tak adil...saya tak ganggu orang lain pun...saya cuma nak tulis apa yang saya rasa untuk ingatkan diri sendiri supaya lebih jadi lebih baik...saya tahu saya tak baik pun dan banyak lagi yang saya kena faham dan jadikan iktibar....Saya mungkin tak kuat sangat untuk menerima hinaan dan mulut2 jahat bila bercakap sebab saya dah dididik dan dilatih untuk tanya dan jawap bila ada yang saya tak puas hati dan saya tak faham...
Takpe lah kalau ada yang terasa saya minta maaf.Dan saya takan ada dan libatkan anda dalam hidup saya....FULLSTOP.selamat tinggal...just some formal bussiness...not more than that....
Semoga anda semua lebih bahagia dan gembira di mana jua anda berada..All the best.Nabi Muhammad pesan kalau org buat jahat dengan kita balaslah perbuatan jahat dengan sesuatu  yang baik.So aya doakan semua yang baik-baik untuk kalian...GUD LUCK.....

This is new in my life,maybe i can said this good but it's hurt me so much..BUT thanks Allah cause still give me this to feel and face all this thing.And as i know i will change my self more and more and get far for other that dislike me cause i'm not that gud.......yah i know that...

Kawan-kawan yang masih sayang saya thanks so much cause i need friend and as i grow up besides friend by my side and i love all of you....thanks dude and thanks babe.......InsyaAllah saya akan cuba jadi kawan yang baik dan sahabat yang mendoakan sahabatnya......

To ALL OF YOU MY FRIEND AND PEOPLEs that always beside me thanks....so much..........see ya..jumpa lagi,doakan saya kuat,Jaga diri,Assalamualaikum dan callo

1 comment:

fiq. said...

perggg, sape yang jadi stalker tegar tu?
tahniah un`ga,, hehe, penulisan anda mendapat tempat! yeay...



I changed my font at thecutestblogontheblock.com