Friday, July 8, 2011

Selamat Hari Lahir Nurshamin Bin Nordin

9 Julai 1988- lahirnya seorang bayi lelaki di quarters tentera..sebab tak sempat lagi nak ke klinik berhampiran.. Lagi best baby ni tak nangis, senyap je...tetiba senyum....pastu baru nangis..lapo rupenya.....ingat lagi mak bidan cakap.."budak ni kena jaga elok2 ni..kalau zaman dulu dah jadi pendekar dah" wah adik aku pendeka ..memang pun pendekar yang sukakan kemerdekaan....Aku paling tak lupalah..bila dia tidur kat playground kat area rumah selepas dimarahi dan lagi aku ingat ..bila dia bakar dapur rumah sebab nak test bomba datang atau tak......memang pendeka...berani mati... ape2 pun air mata aku ni akan senang je mengalir bila ingat pahlawan yang sorang ni sebab aku pun tak tahu...but he chill me yet to get cool and to make my mind freedom enough. But  i turn everything to Allah....the most important thing is be with them in what ever situation...walau jauh macam mana pun....jarak aku dengan mereka....doa aku akan sentiasa mendampingi mereka.....insyaAllah jika bukan sekarang Allah makbulkan doa-doa itu ..it will be soon...cause pray is fund.. 

Selamat Hari Lahir Men, be the best for your self and for other ...sebab setiap yang Allah beri kepada kita adalah yang terbaik untuk kita...Tak kiralah baik atau buruk pasti diselitkan hikmah....Yong doakan semua yang baik-baik untuk men...tabahkan diri menghadapi hari  dan  enjoy your life......tq for been such the best adik for me..and color up my life,teach me how to improve my self better , let me learn to be more understood of other .....and let me get close to Allah......thanks so much..... we do love you.. 

1 comment:

fiq. said...

selamat hari lahir men =D



I changed my font at thecutestblogontheblock.com